De Promenade G.AN.D.A. 2022

 

 

23 deelnemers

Professionele culturele ondernemers in de brede zin illustreren hun zorg voor het kwaliteitsvolle, artistieke, historische, duurzame, ambachtelijke…:  23 galeries, antiek- en designzaken en hedendaagse makers nodigen u graag uit in hun eigen zaak.

 

Historisch: 

Gent Antiques Design Art is gegroeid uit het initiatief van de Opendeurdagen van de Gentse antiquairs (sinds 1979), de Ganda XXI wandelroute (sinds 2012) en Gent Revisited (2017). 
In tegenstelling tot bijvoorbeeld gespecialiseerde beurzen, waar handelaars een stand kunnen huren op een locatie ver van hun zaak, wil de Promenade de bezoeker uitnodigen in de zaken van de 23 deelnemers. De promenade wil de bezoeker ook nieuwe ijkpunten in de Stad bezorgen, waar ze het hele jaar door terecht kunnen. 

 

Het bezoek praktisch:

Je kan de wandeling starten waar en wanneer je wil tijdens de zesdaagse, je kan de route volgen of  de locaties willekeurig bezoeken, in wijzerzin of in tegenwijzerzin, te voet of met de fiets.

Bij plan uw bezoek vind je alle info over fietshuur, parkeergelegenheid binnen en aan de rand van de stad en openbaar vervoer.
Je kan de folder met het plan van de promenade oppikken in elke deelnemende zaak of je kan die bovenaan deze pagina downloaden. 

Alle deelnemers stellen gedurende deze zesdaagse hun prachtige ruimtes graag open voor de bezoeker én voor kunst, antiek en design!